Rosefield klockor

ROSEFIELD klockor kombinerar den Nederländska minimalistiska designen med den moderna estetiken från New York. Resultatet är en serie moderna modeklockor med förmåga att förstärka din stil. 

I korthet är ROSEFIELD klockor en hyllning till de stora känslorna, energin och den tolerans som är typisk för såväl Amsterdam som New York City.

The Tribeca

The Mercer

The Bowery

The Gramercy

Hantverk

ROSEFIELD värderar kvalitet lika mycket som design. Material av hög är centralt i allt de gör. Alla klockor slitstarka Japanska kvalitetsverk banden är antingen av äkta läder eller lyxiga flätverk i rostfritt stål.

I produktionen samarbetar de direkt med flera av världens ledande lyx-klocktillverkare, som har producerat handbyggda lyxklockor i årtionden. Resultatet är en samling av prisvärda klockor av premiumkvalitet med två års garanti. Alla klockor ser dessutom fantastiska ut.

Utbytbara band

ROSEFIELD klockor har tunna och eleganta boetter som matchar perfekt med handgjorda läderremmar. Alla läderremmar  är utbytbara, så att du enkelt matcha din klocka med resten av din outfit.

Kollektionen omfattar både sydda läderremmar som ger ett klassiskt utseende och släta läderremmar för ett mer modernt utseende. Alla våra band finns i olika färger och tack vare den innovativa stiftmekanismen kan du enkelt byta mellan dina favoritstilar inom ett par sekunder.

klarna checkout banner